Αρχική>ΠΡΟΦΙΛ > ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Το ξεκίνημα του Μεταφραστικού Οργανισμού έγινε το καλοκαίρι του 1980 ως το πρώτο ιδιωτικό Μεταφραστικό Κέντρο στην Αθήνα. Η επιτυχία της επιχείρησης έγκειται στο γεγονός της δημιουργίας και λειτουργίας ενός δικτύου εκτός των Ελληνικών συνόρων, δηλ. στην Ασία, την Αμερική, την Αφρική και την Ευρώπη που ήταν και είναι ο καθοριστικός παράγων της εξέλιξής του στη σημερινή του μορφή και μέγεθος.

Ο Μεταφραστικός Οργανισμός Α-Ζ European B. C. Ltd αποτελεί καινοτομία στο ειδικό πεδίο που κινείται, έχει πλούσια δραστηριότητα και πρωτοποριακή οργάνωση και είναι στελεχωμένο από καταξιωμένους επιστήμονες – μεταφραστές. Οι υπηρεσίες του προσελκύουν το ενδιαφέρον πολλών πελατών μέσα κι έξω από την Ελλάδα. Παρακολουθεί συνεχώς τις σύγχρονες εξελίξεις στο είδος του και συνεργάζεται με αντίστοιχα κέντρα παγκοσμίως. Διακρίνεται διεθνώς για την συνέπεια, την ποιότητα της εργασίας του και για τις πολλές γλώσσες που χειρίζεται με δεξιότητα το πολυάριθμο μεταφραστικό του επιτελείο. Οι μεταφράσεις του εκτείνονται σ' όλους τους τομείς των επιστημών, δεν περιορίζονται στην απλή μεταφορά του κειμένου αλλά διεισδύουν στην ουσία του, πλησιάζουν το ύφος του και έτσι προσεγγίζουν με ακρίβεια και πιστότητα το πρωτότυπο κείμενο. Οι μεταφραστές των κειμένων σέβονται το έργο τους, διασφαλίζουν την εχεμύθεια. Το Μεταφραστικό Οργανισμό μας, τον εμπιστεύονται επίσημοι φορείς της Ελλάδας και του εξωτερικού. Η εντατική λειτουργία του τον καθιστά ανταγωνιστικό με άλλα παρόμοια κέντρα σ' όλο τον κόσμο.
 
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός της συμμετοχής του Μεταφραστικού Οργανισμού Α-Ζ European B. C. Ltd στις μεταφράσεις κειμένων για την Υποθαλάσσια Σήραγγα της Μάγχης μεταξύ Γαλλίας και Μεγάλης Βρετανίας και τα Ορυχεία Βρετανικών συμφερόντων στην Αυστραλία, για το Πανεπιστήμιο της Αθήνας, για την Ακρόπολη της Αθήνας, για τα μεγάλα έργα στην Ελλάδα όπως το Μετρό της Αθήνας, το Μετρό της Θεσσαλονίκης, τα έργα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2004, το Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας "Ελευθέριος Βενιζέλος", τα Λιγνιτωρυχεία της Δυτικής Μακεδονίας, τη Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου, το Τραμ της Αθήνας, το Εθνικό Κτηματολόγιο, το TAXISnet του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο, τα εκσυγχρονιστικά ή κατασκευαστικά έργα Εθνικών Οδών π.χ. Αθήνας - Κορίνθου, Εγνατίας Οδού, Ιόνιας Οδού, Υποθαλάσσιας Σήραγγας Ακτίου - Πρεβέζης και πολλά άλλα.
 
Εγγραφείτε στο newsletter της εταιρίας μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας.