Αρχική>ΕΙΣΑΓΩΓΗ > Υπηρεσίες μετάφρασης

Υπηρεσίες μετάφρασης

 
Ιστορικό
 
Ο Μεταφραστικός Οργανισμός ξεκίνησε το καλοκαίρι του 1980 ώς Μεταφραστικό γραφείο και το 1990 ως το πρώτο Μεταφραστικό Κέντρο Αθηνών στην οδό Αμερικής 23 στο Κολωνάκι. Η επιτυχία ήρθε γρήγορα με τη δημιουργία και λειτουργία δικτύου στην Ασία, την Αμερική, την Αφρική και την Ευρώπη που ήταν και είναι ο καθοριστικός παράγων της εξέλιξής του.
 
Ο Μεταφραστικός Οργανισμός Α-Ζ European B. C. Ltd αποτελεί καινοτομία, έχει πλούσια δραστηριότητα και πρωτοποριακή οργάνωση και είναι στελεχωμένο από καταξιωμένους επιστήμονες – μεταφραστές που σέβονται το έργο τους και διασφαλίζουν την εχεμύθεια. Οι υπηρεσίες μετάφρασης που παρέχει προσελκύουν το ενδιαφέρον πολλών πελατών μέσα κι έξω από την Ελλάδα. Παρακολουθεί συνεχώς τις σύγχρονες εξελίξεις στο είδος του και συνεργάζεται με αντίστοιχα κέντρα παγκοσμίως. Διακρίνεται διεθνώς για την συνέπεια, την ποιότητα της εργασίας του και για τις πολλές γλώσσες που χειρίζεται με δεξιότητα το πολυάριθμο μεταφραστικό του επιτελείο. Οι υπηρεσίες μετάφρασης που διεκπεραιώνει ο Μεταφραστικός Οργανισμός εκτείνονται σ' όλους τους τομείς των επιστημών, τον εμπιστεύονται επίσημοι φορείς της Ελλάδας και του εξωτερικού και η εντατική λειτουργία του τον καθιστά ανταγωνιστικό με άλλους παρόμοιους Οργανισμούς σ' όλο τον κόσμο.
 
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός της συμμετοχής του Μεταφραστικού Οργανισμού Α-Ζ European B. C. Ltd στις υπηρεσίες μετάφρασης για την Υποθαλάσσια Σήραγγα της Μάγχης μεταξύ Γαλλίας και Μεγάλης Βρετανίας και τα Ορυχεία Βρετανικών συμφερόντων στην Αυστραλία, για το Πανεπιστήμιο της Αθήνας, για την Ακρόπολη της Αθήνας, για τα μεγάλα έργα στην Ελλάδα όπως το Μετρό της Αθήνας, το Μετρό της Θεσσαλονίκης, τα έργα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2004, το Νοσοκομείο "ΥΓΕΙΑ" Τιράνων, το Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας "Ελευθέριος Βενιζέλος", τα Λιγνιτωρυχεία της Δυτικής Μακεδονίας, το Κεντρο Αποκαταστασεως "Aesculapius" στην Ιταλία, το ΙΚΑ, τη Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου, το Νοσοκομείο Γενικο Αθηνων το Τραμ της Αθήνας, το Εθνικό Κτηματολόγιο, το TAXISnet του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο, τα εκσυγχρονιστικά ή κατασκευαστικά έργα Εθνικών Οδών π.χ. Αθήνας - Κορίνθου, Εγνατίας Οδού, Ιόνιας Οδού, Υποθαλάσσιας Σήραγγας Ακτίου - Πρεβέζης και πολλά άλλα.