Τουριστικές Αθλητικές Μεταφράσεις

Κατέχοντας μία από τις πρώτες θέσεις από το 1980 και παρέχοντας υψηλής ποιότητας μεταφράσεις κειμένων τουρισμού σε προσιτές και συμφέρουσες τιμές, είχαμε τη χαρά να συνεργαστούμε με εκατοντάδες πελάτες (δημόσιους φορείς, ξενοδοχεία, ταξιδιωτικά πρακτορεία, αεροπορικές εταιρείες, ναυτιλιακές εταιρείες κρουαζιεροπλοίων και ιδιώτες όλων των επιπέδων). Ο τουρισμός είναι ο καθοριστικός παράγων της ταχύρυθμης οικονομικής ανάπτυξης και της μεγάλης μείωσης της ανεργίας στη χώρα μας, συνεισφέροντας σε ολόκληρη την οικονομία κατά ένα αξιοσημείωτο ποσοστό του ΑΕΠ. Τα έσοδα της χώρας μας από τον τουρισμό υπερβαίνουν την αξία των εξαγωγών προϊόντων και υπηρεσιών καλύπτοντας μεγάλο μέρος του ελλείμματος του ισοζυγίου των εξωτερικών μας πληρωμών. Η ανάπτυξη όλων των μορφών τουρισμού- εκτός από τον παραδοσιακό τουρισμό θα βοηθήσει πιο πολύ την οικονομία της χώρας. Τέτοιες μορφές τουρισμού είναι οι εξείς:
 
• Αθλητικός τουρισμός
• Συνεδριακός τουρισμός
• Εκθεσιακός τουρισμός
• Θρησκευτικός τουρισμός
• Πολιτιστικός τουρισμός
• Οικολογικός τουρισμός
• Θεραπευτικός τουρισμός
• Ιαματικός τουρισμός και
• Αγροτουρισμός
 
Εδώ, ποτέ δεν παραβλέψαμε το γεγονός ότι εδώ που βρισκόμαστε σήμερα, οφείλεται εξ’ ολοκλήρου στην εμπιστοσύνη των πελατών μας που εναπόθεσαν σε μας την ευθύνη για αξιόπιστες μεταφράσεις κειμένων τουρισμού. Αυτό στηρίζεται στη συλλογική προσπάθεια του ικανού και αφοσιωμένου μεταφραστικού μας επιτελείου και του μονίμου προσωπικού μας που ξεχωρίζουν για τις στενές σχέσεις που διατηρούν μεταξύ τους. Οι κατευθυντήριες γραμμές μας οδηγούν τις αλληλεπιδράσεις με τους πελάτες, το μόνιμο προσωπικό και τους μεταφραστές μας. Οι επαφές έχουν καλλιεργηθεί προσεκτικά σε όλα τα επίπεδα και οι ακαδημαϊκές εμπειρίες είναι πάντοτε άμεσα διαθέσιμες καθιστώντας έτσι πιο εύκολη την ανταλλαγή απόψεων, που χωρίς αυτή δεν μπορεί να αναπτυχθεί γνώση και δημιουργικότητα. Έχουμε ευρεία εμπειρία στις μεταφράσεις κειμένων τουρισμού όπως: δημοσίων σχέσεων, διοίκησης επιχειρήσεων, διαφήμισης και marketing τουριστικών επιχειρήσεων, ιστοσελίδων, τουριστικών οδηγών και εντύπων κ.α.
 
Μετάφραση κειμένων τουρισμού μεταξύ των γλωσσών:
 
Αγγλικά, Αζερικά, Αλβανικά, Αραβικά, Αρμενικά, Αφρικαάνς, Βιετναμικά, Βοσνιακά, Βουλγαρικά, Γαλικιανά, Γαλλικά, Γερμανικά, Γεωργιανά, Γίντις, Γροιλανδικά, Δανικά-Δανέζικα, Εβραϊκά, Ελληνικά, Εσθονικά, Ζουλού, Θιβετιανά, Ιαβαϊκά, Ιαπωνικά, Ινδικά-Χίντι, Ινδονησιακά, Ιρανικά-Περσικά-Φαρσί, Ιρλανδικά, Ισλανδικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Καζακικά, Καταλανικά, Κινέζικα, Κορεάτικα, Κουρδικά, Κροατικά, Λάο-Λαοτινά, Λατινικά, Λετονικά, Λευκορωσικά, Λιθουανικά, Μαλαγασικά, Μαλαισιανά, Μαλτέζικα, Μαυροβουνιακά, Μογγολικά, Μολδαβικά, Μπενγκάλι, Νεπαλικά, Νορβηγικά, Ντάρι-Αφγανικά, Οθωμανικά-Παλαιοτουρκικά, Ολλανδικά, Ουγγρικά, Ουκρανικά, Ουρντού-Πακιστανικά, Πάστο-Παστού-Αφγανικά, Πολωνικά, Πορτογαλικά, Ρουμανικά, Ρωσικά, Σερβικά, Σκοπιανά-Μακεδονικά-Σλαβομακεδονικά-Βορειομακεδονικά, Σλοβακικά, Σλοβενικά, Σομαλικά, Σουαχίλι, Σουηδικά, Ταϊλανδικά, Ταϊβανέζικα, Τουρκικά, Τσεχικά, Φιλιππινέζικα, Φινλανδικά, Φλαμανδικά, Χμερ-Καμποτζιανά
 
Αν λοιπόν ψάχνετε για ποιοτικές μεταφράσεις κειμένων τουρισμού, ελπίζουμε ότι εδώ θα βρείτε τις πληροφορίες και τις εξασφαλίσεις εκείνες που θα σας χρησιμεύσουν για να πάρετε την τελική απόφασή σας σχετικά με την επιλογή του κατάλληλου φορέα για τις επόμενες μεταφράσεις κειμένων τουρισμού. Θα δείτε ότι εδώ ξεχωρίζει η σύνθετη διεπιστημονική πολυδιάστατη προσέγγιση, που σήμερα συναντάται ευρέως σε ένα πολυπολιτισμικό και πολυγλωσσικό περιβάλλον, φέρνοντας κοντά επιστήμονες και επιστήμες από ένα ευρύ φάσμα ακαδημαϊκών κλάδων που μοιράζονται το κοινό ενδιαφέρον για το φαινόμενο της επικοινωνίας.
 
Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για μεταφράσεις κειμένων τουρισμού και αν έχετε ερωτήσεις ή απορίες, σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Θα είμαστε όλοι ευτυχείς να σας καλωσορίσουμε στα γραφεία μας για να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες σας για μεταφράσεις κειμένων τουρισμού και μη διστάσετε να μας ζητήσετε να σας υποβάλλουμε την προσφορά μας που θα περιλαμβάνει τιμές προσαρμοσμένες στη τρέχουσα κατάσταση.

Τουριστικές Αθλητικές Μεταφράσεις Τουριστική Αθλητική Μετάφραση Αναψυχής