Αρχική>ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ > ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

Στο Μεταφραστικό Οργανισμό A-Z European B. C. Ltd αναγνωρίζουμε το γεγονός ότι η διατήρηση της επιτυχίας και του ανταγωνιστικού του πλεονεκτήματος είναι άμεσα συνδεδεμένη με την άριστη εξυπηρέτηση που προσφέρει στους πελάτες του και ότι η διοίκηση ανθρωπίνου δυναμικού ταυτίζεται με την ποιότητα και την αποδοτικότητα, γι’ αυτό στρέφουμε το βλέμμα μας στον εργαζόμενο και τον θεωρούμε το σημαντικότερο ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα. Η επιχείρησή μας χαρακτηρίζεται από μια μη κεντροποιημένη οργανωτική δομή με αμέριστη εμπιστοσύνη στο άτομο που αποτελεί κύριο και πρωταρχικό παράγοντα της συνεχούς αναπτυξιακής της πορείας, απορρέουσα από το όραμα και την πίστη σε ένα σύνολο βασικών αρχών. Μέσα από τις διαρκείς προκλήσεις, την συνεχιζόμενη διαδικασία βελτίωσης, πάντα με σεβασμό προς τους συνεργάτες και τους πελάτες μας και ψάχνοντας όλα τα γεγονότα από πριν, οδηγούμεθα στη σωστή απόφαση. Οι εργαζόμενοι μας συνεισφέρουν καθημερινά στην επιτυχή πορεία μας επιδιώκοντας την διεθνή αναγνώριση μας στον κλάδο μας επειδή τους παρέχουμε την δυνατότητα, με το εξαιρετικά διευρυμένο πεδίο ευθύνης και την κινητικότητά τους, να υπερέχουν τόσο προς όφελος των πελατών μας, όσο και για τους ίδιους. O Μεταφραστικός Οργανισμός A-Z European B. C. Ltd μέσω του δικτύου, του οποίου αποτελεί τον κεντρικό κόμβο, επεκτάθηκε σε πρωτοφανή επίπεδα και δραστηριοποιείται σε πολλά μέρη του κόσμου και η αλματώδης αυτή ανάπτυξη απαιτεί τη διαρκή αναζήτηση νέων στελεχών που θα ενταχθούν στον τρόπο σκέψης και την κουλτούρα του.
 
Αναζητούμε στελέχη (γυναίκες και άνδρες) που να επιθυμούν και να μπορούν να υλοποιήσουν τις ιδέες τους, σε ένα σύγχρονο και απαιτητικό περιβάλλον εργασίας που ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα και την πρωτοβουλία. Αναζητούμε στελέχη που θα μπορούν να δεσμεύονται και να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους, να υποστηρίζουν και να ενθαρρύνουν το όραμα τους, να προσπαθούν συνεχώς για καινοτόμες ιδέες και προκλητικούς στόχους, να στηρίζουν την αξιοκρατική ανάπτυξη των συναδέλφων τους και να τους σέβονται, να επικοινωνούν σωστά μεταξύ τους, να εμπιστεύονται και να δημιουργούν εποικοδομητικές συνεργασίες, να αναζητούν την συνεχή μάθηση, να διακρίνονται με δυναμισμό και επιμονή, να αντλούν ικανοποίηση από την δουλειά τους ενώ ταυτόχρονα να προωθούν και να υπερασπίζονται τα συμφέροντα της επιχείρησης. Αναζητούμε στελέχη με φαντασία, φιλόδοξα και ευέλικτα, γεμάτα ενέργεια και ενθουσιασμό, ταλαντούχα και υπεύθυνα, δραστήρια και ώριμα. Κριτήρια επιλογής μας είναι: η αποτελεσματική επικοινωνία, η διάθεση για ανάπτυξη και βελτίωση, η ορθή και αναλυτική σκέψη, η εμμονή προς τους στόχους και το αποτέλεσμα, η ακεραιότητα και η εμπιστοσύνη, η ανάπτυξη πρωτοβουλίας, η ικανότητά σας να ηγείστε ομάδας, το αίσθημα ευθύνης, ο ενθουσιασμός και η κατάρτιση.
 
Προσφέρουμε άριστο περιβάλλον, εγκάρδια συνεργασία, πλήρη σύγχρονο εξοπλισμό. Επιβραβεύουμε, ενθαρρύνουμε, ενδυναμώνουμε τις ατομικές ικανότητες των στελεχών μας. Παρέχουμε κίνητρα όπως ελευθερία πρωτοβουλίας και εκπλήρωση των στόχων. Περιβάλουμε με ασφάλεια τον εργαζόμενο δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο ιδανικές συνθήκες οι οποίες οδηγούν σε άριστα τελικά αποτελέσματα. Δεν προσλαμβάνουμε μόνο βάσει της βαρύτητας των πτυχίων σας η της προηγούμενης εμπειρίας σας, επίσης σας βεβαιώνουμε ότι τα στοιχεία που μας γνωρίζετε θα τηρηθούν με εμπιστευτικότητα και δε θα κοινοποιηθούν καθ΄ οποιονδήποτε τρόπο σε τρίτους (σύμφωνα με το Ν. 2472/97 και γενικώς τη νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων).

Εάν κατέχετε τα κατάλληλα εκπαιδευτικά και επαγγελματικά προσόντα σε έναν από τους παρακάτω τομείς: Δημόσιες σχέσεις, Λογιστήριο, Project management, Γραμματεία, Διοίκηση, Προγραμματισμό και DTP, μπορείτε τώρα να στείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα στη διεύθυνση: cv2 @ translation.gr Σας ευχαριστούμε για την απόφασή σας να μας στείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα και παρακαλούμε λάβετε υπόψη σας ότι στην περίπτωση που δεν υπάρχει διαθέσιμη θέση στην παρούσα φάση θα το κρατήσουμε για μελλοντική χρήση. 

Εγγραφείτε στο newsletter της εταιρίας μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας.