Αρχική>ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ > ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΩΝ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΩΝ

Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται μέσω του δικτύου της σε πολλές χώρες και έχει αφοσιωθεί στο να παρέχει στους πελάτες της γρήγορες, αξιόπιστες, άμεσες και συμφέρουσες υπηρεσίες. Χαρακτηρίζεται από μια οργανωτική δομή με αμέριστη εμπιστοσύνη στο άτομο. Στο Μεταφραστικό Οργανισμό A-Z European B. C. Ltd πιστεύουμε ότι το ανθρώπινο δυναμικό μας αποτελεί βασικό θεμέλιο της διαρκούς επιτυχίας μας, η οποία απορρέει από το όραμα και την πίστη σε ένα σύνολο βασικών αρχών. Στηριζόμαστε στην καινοτομία και τη δημιουργικότητα των συνεργατών μας. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η δημιουργία και διατήρηση ενός περιβάλλοντος όπου η γνώση μπορεί να δημιουργηθεί, να διαχυθεί και πάνω από όλα να εφαρμοστεί. Οι θεμελιώδεις αξίες της εργασίας μας, της δημιουργικότητας, της τελειότητας των υπηρεσιών μας, της ακεραιότητας, του ενθουσιασμού και της αποδοτικότητας αντικατοπτρίζονται σε όλες μας τις δραστηριότητες και μας επιτρέπουν να παραδίδουμε μοναδικά, ποιοτικά αποτελέσματα σε μια σειρά από σημαντικούς πελάτες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Στον τομέα των υπηρεσιών που παρέχουμε οι συνεργάτες μας είναι ταυτισμένοι µε τη δουλειά τους και αφιερωμένοι απόλυτα στον πελάτη. Ο καθένας τους αποτελεί έναν κρίκο συμμετέχοντας στην επίτευξη του συνολικού στόχου. Η προσφορά της ομάδας μας είναι το κλειδί στην επιτυχία μας και αποτελεί κύριο και πρωταρχικό παράγοντα της συνεχούς αναπτυξιακής μας πορείας. Η φιλοσοφία μας στηρίζεται στην ομαδική προσπάθεια και την συνεργασία. Στόχος μας είναι να συνεργαζόμεθα, να παρακινούμε, να εκπαιδεύουμε και να διατηρούμε στην επιχείρηση τους καλύτερους συνεργάτες, επιτυγχάνοντας εξαιρετικά επιχειρησιακά αποτελέσματα και ενισχύοντας έτσι την στρατηγική μας για την ανάπτυξη μας.

Μέσα από τις διαρκείς προκλήσεις, την συνεχιζόμενη διαδικασία βελτίωσης, σεβόμενοι πάντα τους πελάτες μας, αναζητούμε άτομα ικανά και δημιουργικά με φαντασία και ταλέντο που να αναζητούν την συνεχή μάθηση, υπεύθυνα και φιλόδοξα, δραστήρια και ευέλικτα που να διακρίνονται από δυναμισμό και επιμονή, γεμάτα ενέργεια και ενθουσιασμό και που να αντλούν ικανοποίηση από την δουλειά τους ενώ ταυτόχρονα να προωθούν και να υπερασπίζονται τα συμφέροντα και να συνεισφέρουν καθημερινά στην επιτυχή πορεία της επιχείρησής μας. Το πεδίο ευθύνης του συνεργάτη προϋποθέτει προσωπική δέσμευση, προσωπική πρωτοβουλία και προσήλωση στο ποιοτικό αποτέλεσμα γιατί στην επιχείρησή μας πιστεύουμε ότι ο ανθρώπινος παράγοντας είναι εκείνος που την διαφοροποιεί στον τομέα της και της δίνει σημαντικό προβάδισμα. Εάν λοιπόν σας ενδιαφέρει η συνεργασία στον μεταφραστικό τομέα και επιθυμείτε να γίνετε συνεργάτης μιας δυναμικής επιχείρησης με παρουσία στη διεθνή μεταφραστική αγορά, τότε o Μεταφραστικός Οργανισμός A-Z European B. C. Ltd σας ανοίγει τις πόρτες και απευθύνεται σε άριστους γνώστες γλωσσών όλου του κόσμου απόφοιτους ανωτάτων και ανωτέρων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων (κρατικών / ιδιωτικών) Ελλάδας ή/και εξωτερικού όλων των κλάδων και ειδικοτήτων.
 
Εμείς, επιβραβεύουμε τους συνεργάτες, ενθαρρύνουμε και ενδυναμώνουμε τις ατομικές ικανότητές τους, παρέχουμε κίνητρα όπως η ελευθερία πρωτοβουλίας για να διατηρήσουμε ζωντανό το ενδιαφέρον τους, προσπαθούμε σε συνδυασμό με την ομαδική εργασία να εξελίσσουμε και να βελτιώνουμε συνεχώς τους συνεργάτες μας, τους οποίους υποστηρίζουμε και περιβάλουμε με ασφάλεια, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο ιδανικές συνθήκες οι οποίες οδηγούν σε άριστα τελικά αποτελέσματα. Αναγνωρίζουμε πως το υπόβαθρο και οι συνθήκες του κάθε συνεργάτη μας είναι μοναδικές. Λαμβάνουμε θετικές δράσεις για να κάνουμε τους υποψηφίους συνεργάτες μας που έρχονται σε επαφή μαζί μας να αισθάνονται ευπρόσδεκτοι. Σας βεβαιώνουμε ότι τα στοιχεία που θα μας γνωρίζετε θα τηρηθούν με απόλυτη εμπιστευτικότητα και δε θα κοινοποιηθούν καθ΄οποιονδήποτε τρόπο σε τρίτους (σύμφωνα με το Ν. 2472/97 και γενικώς τη νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων).
 
Μπορείτε τώρα να στείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα στη διεύθυνση: cv @ translation.gr Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας να συνεργαστείτε μαζί μας.
Εγγραφείτε στο newsletter της εταιρίας μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας.