Αρχική>ΠΩΣ ΜΕΤΑΦΡΑΖΟΥΜΕ > ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ > ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ

Ο Μεταφραστικός μας Οργανισμός μπορεί να αξιολογήσει τα σχέδιά σας και να σας δείξει πώς να ελαχιστοποιηθεί το κόστος, ο χρόνος εκτέλεσης και η μεγιστοποίηση της ποιότητας για να σας δώσει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών σας που στοχεύουν στο ίδιο προϊόν, υπηρεσίες ή αναγνωστικό κοινό.

Έχουμε υιοθετήσει μία ολοκληρωμένη, λεπτομερή και αξιολογημένη διαδικασία που διασφαλίζει έτσι την ποιοτική, ομαλή, γρήγορη και οικονομικά αποδοτική εξέλιξη της μετάφρασής σας. Ο Μεταφραστικός μας Οργανισμός διαθέτει μια πολυπληθή ομάδα εξειδικευμένων μεταφραστών για κάθε γλώσσα οι οποίοι ελέγχονται με αυστηρό τρόπο για τα ποιοτικά τους προσόντα, την εξειδίκευση στον τομέα τους, την επαγγελματική τους αρτιότητα και την επιμέλεια.

Κατά συνέπεια τα παραπάνω συμβάλλουν στην αποτελεσματικότητα της μετάφρασης ώστε να είναι πλήρης, ακριβής, να αντανακλά τη σωστή χρήση της γραμματικής και να διαθέτει το κατάλληλο ύφος γραφής και την ορολογία που συνάδει με το αντικείμενο.
 
Η διαδικασία που περιγράφεται εδώ οδηγεί στην προσέγγιση της ιδανικής μετάφρασης η οποία πρέπει να είναι:
  • ακριβής αναπαραγωγή της έννοιας του αρχικού κείμενου σε άλλη γλώσσα με τη χρήση φυσικών μορφών της γλώσσας του κειμένου της μετάφρασης κατά τρόπο που να είναι κατάλληλη για το είδος του υπό μετάφραση κειμένου και για τον προορισμό του,
  • επικοινωνιακή και να εκφράζει όλες τις πτυχές των εννοιών κατά τρόπο που να είναι εύκολα κατανοητή από τον αναγνώστη στον οποίο απευθύνεται,
  • γραμματικά και συντακτικά ορθή,
  • σαφής και αποτελεσματική ώστε να παράγει το επιθυμητό αποτέλεσμα και
  • κατανοητή
ώστε το κείμενο της μετάφρασης να είναι εύκολο στην ανάγνωση, κατανοητό και χρήσιμο στον αναγνώστη.
 
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εξελίσσεται μία μετάφραση δεν είναι ποτέ η ίδιες από μία μετάφραση σε μία άλλη. Πολλές φορές εξελίσσεται κάτω από πολύ στενές ή/και ασφυκτικές προθεσμίες, γι’ αυτό η προσοχή μας είναι επικεντρωμένη στο στόχο του πελάτη για να εξασφαλίσουμε τη ποιοτική, αποτελεσματική και ορθή εκτέλεση του έργου του σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα και το κείμενο της μετάφρασής του που θα περιφέρει σε όλο το κόσμο να τύχει της προσδοκώμενης ανταπόκρισης.
 
Για τα παραπάνω ο Μεταφραστικός μας Οργανισμός μπορεί να σας καθησυχάσει και το έμπειρο επιτελείο μας με τους εμπειρογνώμονές του μπορεί να σας καθοδηγήσει με ορθό τρόπο πριν αναθέσετε τη μετάφρασή σας.
 
Εγγραφείτε στο newsletter της εταιρίας μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας.