Αρχική>ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ > Τιμολογιακή πολιτική

Τιμολογιακή πολιτική

Η τιμολογιακή πολιτική είναι μια από τις σημαντικότερες και ουσιαστικότερες διαδικασίες της επιχείρησής μας που προτάσσει τη συστηματική προσέγγιση εξωτερικών και εσωτερικών παραγόντων. Έχει άμεση επίπτωση στη συμπεριφορά των πελατών μας και στην ποιότητα του αποτελέσματος. Η σωστή τιμολογιακή πολιτική είναι πολύπλοκη διαδικασία που σκοπός της είναι η σωστή τιμή σε σχέση με την υψηλή ποιότητα, το χρόνο παράδοσης της μετάφρασης, το μέγεθος του κειμένου και το βαθμό δυσκολίας του. Οι παραπάνω παράμετροι συνεκτιμώνται για τον καθορισμό της τελικής τιμής και συμβάλλουν στην απόκτηση και διατήρηση του ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος έναντι των υποψηφίων πελατών μας που οι τιμές αποτελούν κυρίαρχο στοιχείο προσέλκυσης και διατήρησής των.
 
Κατέχοντας μία από τις πρώτες θέσεις, από το ξεκίνημά μας το 1980 και παρέχοντας υψηλής ποιότητας μεταφραστικές υπηρεσίες σε προσιτές και συμφέρουσες τιμές όλα αυτά τα χρόνια, είχαμε τη χαρά να συνεργαστούμε με εκατοντάδες πελάτες (δημόσιους φορείς, εταιρείες, ελεύθερους επαγγελματίες και ιδιώτες όλων των επιπέδων). Στο Μεταφραστικό μας Οργανισμό ποτέ δεν παραβλέψαμε το γεγονός ότι εδώ που βρισκόμαστε σήμερα, οφείλεται εξ ολοκλήρου στην εμπιστοσύνη των πελατών μας που εναπόθεσαν σε μας την ευθύνη για μία αξιόπιστη μετάφραση σε τιμές ανταγωνιστικές και συμφέρουσες χωρίς έκπτωση στη ποιότητα. Αν λοιπόν ψάχνετε λογικές τιμές για ποιοτική μετάφραση, εδώ θα βρείτε τους χειρισμούς και τις διαδικασίες εκείνες που θα συνδυάσουν τα παραπάνω και θα σας βοηθήσουν να πάρετε τη τελική απόφασή σας.
 
Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας και περιμένουμε την υποβολή του προς μετάφραση κειμένου σας καθώς και την γνωστοποίηση που θα αφορά το χρόνο που έχετε στη διάθεσή σας για την ολοκλήρωση της μετάφρασης. Εάν επιθυμείτε, μπορείτε να μας ζητήσετε και μικρό μεταφραστικό δείγμα δωρεάν, ενδεικτικό του τελικού κειμένου της μετάφρασης. Να είστε σίγουροι ότι θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε το αποτέλεσμα της μετάφρασης που θα σας παραδώσουμε να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες, τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας για υψηλή ποιότητα και συνέπεια σε συνδυασμό με τιμές προσαρμοσμένες στη τρέχουσα κατάσταση, ανταγωνιστικές και δικαιολογημένες σε σχέση με το χρόνο παράδοσης, το μέγεθος του κειμένου και το βαθμό δυσκολίας του.